Dr ghaffari

به نام پروردگاري كه نسيم بهاري را خوش­ بو گردانيد و آواز به كبك كوهساري آموخت. خداوندي كه به ابري كه در آسمان چادرزده، باران داده و به آسمان، هنگام طلوع صبح، پرتوهاي طلايي خورشيد را بخشيده است.

هر دم از اين باغ بري مي­رسد               نغزتر از نغزتري مي­رسد

رشته جان­ها كه درين گوهرست            مرسله از مرسله زيباترست

دوستان و فرزندان عزيز دانشجو، ورود گرمابخش و نيروبخش شما را به دانشگاه خوش ­آمد عرض مي ­كنم. به ياري خدا، مرتبه جديدي برايتان آغاز شده است كه سراسر آن، تجربيات جديد و نشاط ­بخش است. تجربياتي كه هويت دانشجويي، شغلي و خانوادگي شما را تحت تأثير خود قرار مي­ دهد. معاونت فرهنگي-اجتماعي و دانشجويي دانشگاه، در مديريت­ هاي فرهنگي، مشاوره ­اي، ورزشي و رفاهي، همراه و ياري­ رسان شما در تعريف هويت ­هاي جديد تحصيلي، خانوادگي، اجتماعي و شغلي شما در اين دوران بي­ نظير است.

اينجانب و مديران معاونت، خدمتگزار شما هستيم تا در رقابت و جهادي علمي و فرهنگي، با فتح قله­ هاي علم و اخلاق و معنويت، نام افتخارآميز و پرآوازه ميهن اسلامي خود را، در جهان طنين ­انداز كنيم و با توسعه آموزه ­هاي شيعي و مهدوي، زمينه را براي ظهور ستاره روشن و نجات­ بخش آخرالزمان فراهم نماييم.

مرو به خواب كه حافظ به بارگاهِ قبول

ز وِردِ نيمْ شب و درسِ صبح ­گاه رسيد